Valborg!

Hej!
 Igår jobbade jag hela dagen. Mormor kom till min praktik, så jag färgade, permanentade och klippte henne :) Gick superbra. Sen kom Pellas (min handledare) dotter dit också så slingade jag hennes hår :) gick också jättebra. Idag har jag bara jobbat mellan tio och två. Men jag hade iaf en klippning.

Jag kom precis hem. Snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag käka middag och efter det ska jag åka till Frida. Vi ska fixa oss tillsammans. Sen drar vi på förfest hos Johanna och sen får vi se vart vi hamnar. Sandra och dom skulle va hos Mickis, så kanske går dit =) det visar sig.

Nu ska jag välja ut kläder, sen duscha :) Ha en trevlig valborg!

Larry Åberg från radio roslagen!

Idag i skolan så hade vi kurs i att starta ett eget företag. Det var väldigt intressant.
Larry Åberg från radio roslagen höll i kursen. Han ska hjälpa mig, Sarah och Sandra med vårat projektarbete, så han ska intervjua oss och sända det i radio för att göra reklam! :D det kommer bli kanonbra! jag kommer skriva datum och tid när jag vet när det ska sändas :) det får ni inte missa ;)

Jag har precis duschat, ska fixa mig lite nu. Sen kommer Nattis och Emma. Lite senare ska vi träffa Jonas och Peter troligtvis :) skriver nog mer ikväll. Pusshej

Nu är våren här på riktigt!

Hej igen!

vid halv fyra idag så kom Frican, Johanna och Frida och hämtade upp mig hemma. Frican körde hem oss
till Johanna, sen åkte hon hem till sig :)
Jag Frida o Johanna tog en stor filt och gick till fotbollsplanen och la oss där för att sola, prata och njuta
av värmen =), det var jättevarmt och supermysigt. Vi låg där till klockan sju ungefär sen blev det så mycket
skugga överallt så då gick vi hem till Johanna igen. Vid halv åtta så gick jag hem, så nu sitter jag här. Ska kolla på 
tv snart och sen sova :)

Imorgon ska jag va i skolan igen. Vi ska ha någon kurs om hur man startar upp eget företag :) ska bli 
spännande.

Vi hörs imorgon. Sov så gott! pusshej.  

Äckliga småkryp!

Jag har vart dålig på uppdateringen sista tiden. I lördags hann jag inte skriva, jag åkte ju till Sarah och Johan, och igår vägrade mitt internet funka så då kunde jag inte skriva. Men nu funkar det! :)

Lördagen var jätterolig. Jag kom hem till Sarah o Johan vid kvart över två. Då satt vi ute på balkongen och drack vin med jordgubbar, mums ;D Sen kom Johans kompis Keith och hämtade oss, så åkte vi hem till honom och festade. Vi var ca 12 personer där. Så vi spelade kubb och grillade, Supermysigt.
Det var två personer som kom dit i helikopter. hahahhaa, så jävla snygg ankomst. Vi andra kom i bil, men där kom dom i helikopter. Fyfan vad vi skrattade :P Så Sarah och Johan fick flyga! jag skulle göra det men bensinen tog slut. Så vi ska ringa han som äger helikoptern någon dag snart så ska jag få flyga. :D

Nordan kom iaf och hämtade mig vid halv ett på lördagsnatten. Slocknade med en gång när jag kom hem :)

Igår tog jag det bara lugnt hela dagen.

Idag har jag vart i skolan. Vi hade naturkunskap, så vi va ute vid vattnet och letade småkryp, Bläää!

Jag slutade vid ett, Johanna och Frida är fortfarande kvar i skolan och har Engelska. Dom slutar vid halv fyra, då ska jag dit och möta dom sen ska vi hem till Johanna och ligga o sola :D

skriver mer ikväll =) pusshej


20 års fest!

Idag i skolan fick jag reda på att jag fick VG i religionuppgiften, woho!! Trodde jag skulle få IG, så blev väldigt chockad och glad :D

Efter skolan så kom Nattis hem till mig och hjälpte mig att färga min utväxt och efter det så kom också Milla och Emma hit :) Vi var här en stund men sen gick vi ut eftersom det nästan är sommarvärme ute! Vi har suttit ute och pratat och haft mysigt. Jag kom precis hem.

Imorgon ska jag åka med 13:25 bussen till Sarah och Johan. Vid halv tre så kommer en kompis till Johan och hämtar oss, då ska vi åka till honom och basta, grilla och festa. Johan fyllde 20 år förra söndagen (grattis till honom!) ;D så vi ska fira honom i efterskott. Ska bli väldigt roligt. Alltid kul att träffa massa nytt folk. 

Nu ska jag lägga mig och kolla på film och försöka sova så jag är pigg imorgon :) Jag skriver imorgon bitti innan jag åker om jag hinner. Ha en bra kväll allihopa :) Pusshej. 


                                    Jag & världens bästa Sarah :)
 

Sunny day!

Idag är det superfint väder. Så vi ska grilla (känns som att jag kommer hinna lessna på grillat innan sommaren ens är här). Men en så länge älskar jag grillat, mums!

Imorse började jag jobba vid tio, då hade jag en permanentkund, vilket gick strålande :) När jag var klar med henne så kom Emilie dit, så jag gjorde lite mer slingor på henne, vilket blev bra :) Vi åkte från Älmsta vid halv tre ungefär.

Imorgon är det skola som gäller. Ska bli kul o träffa alla tjejerna =)

Snart kommer Nattis hit. Jag ska färga hennes utväxt och klippa henne. Sen får vi se vad vi hittar på =) kanske går ut och går i den härliga vårsolen.

Nu ska jag ut till mamma, pappa, Emilie och Rickard och äta grillat kött :) Hörs sen, pusshej.


Haha gammal bild på mig när jag, Katja och Annso va och tältade ;) men den passar in till de jag har skrivit om, Grilla och sol ;)

Pust!

Idag har jag verkligen jobbat heela dagen! Sarah kom till min praktik strax efter tio, då började vi fixa hennes hår med en gång. Vi gjorde en blondortvätt och nyansering, men hon var fortfarande väldigt orange. Då blekte vi massor av slingor och sen gjorde vi en asktoning. Nu är hon rättså ljus men fortfarande lite gul. Hon klippte mig också. Klippte ganska kort :) är jättenöjd! Vi höll på från tio till halv sex. Phuu, nu är jag helt slut.

Jag har träffat Nattis en stund ikväll :) Imorgon jobbar jag från tio till fyra. Har en permanentkund på morgonen :) Sen kanske Emilie kommer och bleker mer slingor. Nu ska jag titta på du är vad du äter.

Hörs imorgon. Pusshej

Trötter...

Har vart på salongen i Älmsta idag. Jobbade bara från 10:00 till 14:00, vilket var rätt skönt för jag är så jävla trött! Hade en kund, som gick jättebra :) Efter jag hade slutat så åkte jag hem till Emilie och kollade lite på film. Nu kom jag precis hem. Ska strax käka middag (Grillat) Muuuumma! vid sju kommer Emilie och hämtar mig. Då ska vi upp till stallet och gå en sväng med småhästarna. Sandra ska också hänga med =)

Imorgon skulle vi ha gått en kurs i skolan men kursledaren är sjuk, så det blir praktik istället. Sarah ska troligtvis komma till min praktik. Jag ska ta ur hennes löshår och så ska vi fixa henne blond! :D spännande! Och om vi hinner så ska Sarah klippa mig också :)

Skriver mer ikväll eller imorgon. Pusshej så länge.

Pistagenötter!

Har vart i Rimbo hela dagen, på skolans salong. Jag hade en kund, det gick jättebra :)
Jag har precis vart ute och övningskört med pappi och Emilie. Gick jättebra! :D

Nu ska jag kolla på tv och äta pistagenötter, mums! ha de så bra allihopa :) Pusshej

Trött...

Orkade inte skriva igår. Jag låg och sov nästan hela dagen. Lördagen var iaf lyckad till en början, sen senare på natten så spårade det lite. Men det var kul nästan hela kvällen iaf =) Nu ska jag strax gå till bussen. Usch jag vill ha lov en vecka till!.. Jag slutar klockan tre idag. Troligtvis kommer Emilie och hämtar mig i Rimbo så åker vi till min moster därifrån så ska jag klippa henne och så ska vi kolla på hennes nya föl :)

skriver mer senare idag. Pusshej

Grillparty tonight! ;D

Sov hos syster i natt. På kvällen kom Sandra dit också, vi kollade på American history X.  Så jävla bra film!!
Mysan sov med mig och Emilie också :) Vi gick upp halv nio imorse, då gick vi hem med Mysan till mamma och pappa, sen så åkte vi till Emilies jobb. Idag jobbade hon bara till 13:00, så vi var hemma runt 13:30. Jag fick lite lön av hennes chef för att jag har vart där och hjälp henne på lovet, plus att jag ska få sommarjobba där! :D

Nu har jag precis duschat, Emilie står och provar typ alla mina kläder ;P Jag ska också börja prova ut vad jag ska ha på mig ikväll nu. När vi är klara så ska mamma köra oss till Sandra. Ikväll är det grillparty!! :)

Hoppas alla får en trevlig kväll! Pusshej.

Övernattning hos syster.

Idag har jag jobbat med Emilie hela dagen i Grisslehamn :) har gått jättebra, men nu är jag helt slut. Känns som att jag ska somna vilken sekund som helst!

Strax ska jag ner och käka tacos med mamma, pappa och Emilie :) Efter det så ska jag och Sandra hem till Emilie och kolla på film, sen ska jag sova kvar där för Rickard är på kryssning, så hon ville ha lite sällskap =)

Imorgon ska vi på grillparty hos Sandra! weeeii :D Kommer bli askul! skriver mer imorgon, ska äta nu.

Pusshej!

Vilse i skogen!

Imorse åkte jag och Emilie till Grissel och kollade lite på hennes nya jobb.
Direkt därifrån så åkte vi och hämtade upp Sandra hemma hos henne, sen åkte vi vidare till stallet.
Vi red inte idag (det var så jäkla kallt), vi kollade bara till hästarna och packade lite hö.
När vi var klara där så åkte vi tillbaka till Sandra och kollade på Tv en stund.
Sen vid ett så skulle jag och Emilie åka och hämta upp hennes chefs dotter som var hos en kompis.
 Vi skulle köra hem henne. Det svåra var bara att vi aldrig hade vart där hon bodde förut, så vi virrade runt på massa skogsstigar i en halvtimme ungefär :P haha, men tillslut så hittade vi rätt ;)
Vi stannade hos hennes chef en stund och kollade på deras hundvalpar. Dom var så söööta!
Dom hade precis öppnat ögonen när vi kom dit :D Galet söta var dom!

Efter det så åkte jag och Emilie hem igen. Jag klippte mammi och pappi (jag klippte en liten tuppkam på pappa) haha, han tyckte han såg ut som en mohikan, men jag tyckte han såg lite ball ut så han fick ha så ;D

Nu ikväll har jag vart med Emma och Tessan. Vi har suttit på Emmas rum och bara pratat, oavbrutet ;) Simon (Emmas bror) kom även och gjorde oss sällskap i våra knäppa samtal ;p
 
Jag kom precis hem. Nu ska jag kolla på en Brittisk dokumentär "Barnbantning: vikthetsens baksida".

Hörs imorgon bitti. Natti natti!

Fight club!

Igår så åkte jag och Emilie till Sandra och kollade på film. Vi valde att se Fight club. Den var så sjukt jävla bra!!! Om ni inte har sett den så lovar jag er att den är värd att se! Asbra är den, en av dom bästa filmerna jag sett :)


Strax efter nio på kvällen åkte jag och Emilie hem, vi stannade och gav hästarna kvällsmat på vägen hem också :) När jag väl var hemma så var jag jättetrött så jag la mig och kollade på film och sov :P


Nu kommer Emilie när som helst. Vi ska åka till Grisslehamn och hämta nyckeln till hennes jobb, sen efter det åker vi hem och hämtar cyklarna, sen ska vi cykla till stallet :)

Hörs senare idag. pusshej!

                      Jag och Emilie när vi va i Turkiet i höstas ;D


Sommarjobb!

Wiho nu har jag troligtvis ett sommarjobb! :D

Idag gick jag upp tidigt, eller vid halv tio nångång. Då duschade jag och fixade mig lite, sen cyklade jag ner till Emilies jobb :) Har vart med henne där hela dagen. Jag har faktist hjälp henne att jobba, duktig är jag ;D

Kom hem för en stund sen, snart ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och Emilie åka till Sandra och kolla på film. Vet inte vilka filmer vi ska se än, men det visar sig :) Troligvis skräckfilmer, för det va Emilie sugen på att se, usch ;)

Jag skriver nog mer ikväll igen, om jag inte kommer hem alltför sent :) Ska upp rätt tidigt imorgon igen. Vid tio ska jag och Emilie åka till Grisslehamn, för hon ska jobba lite där också, så då ska hon åka dit och kolla lite imorgon, sen ska vi upp till stallet och rida :) Hörs ikväll! Puss heipa.

Röd som en kräfta!

Åkte ju till Sarah imorse. När jag åkte dit var det lite mulet ute, solen lyste knappt. Men när jag kom fram så sken solen och hiimlen var klarblåå! :D Så vi kastade av oss kläderna och låg ute på hennes balkong och solade heela dagen! Jag var så dum så jag smörjde inte in mig, så nu är jag PINRÖD på bröstet, ser ut som en jävla kräfta. Och det sviider som tusan! :/
Vi har haft supermysigt hela dagen. Det har vart jag, Sandra och Sarah. Men vid halv fem kom Johan hem också, och Simon kom förbi, så då gick vi till en uteservering och käkade middag i den härliga solen! :)

Jag kom hem vid halv åtta idag, då träffade jag Nattis och Emma :) Jag kom precis hem.

Imorgon ska jag göra Emilie sällskap på jobbet en stund, sen när hon slutat ska vi åka till min moster så ska jag klippa henne, och så ska vi kolla på hennes nya föl :)

Nu ska jag kolla på desperate housewives. Puss godnatt!

Halvtråkigt väder!

Åker till Rimbo nu! hinner inte skriva mer, får göra det ikväll istället. Hörs då! :)

Pusshej.

Rimbo imorgon :)

Trötter!
Idag på dan så kom Lisette hit och klippte sig. Blev jättefint :) Efter det så kom Nattis till mig. Jag har förlängt naglarna på henne, sen har vi bara suttit och pratat och kollat på tv. En tjej från Hallsta var ju med på "färgan 2" ikväll :P hehe. Nattis gick precis hem så nu ska jag lägga mig och titta på film.

Imorgon åker jag med 11:20 bussen till Rimbo. Ska hem till Sarah : ) Sandra ska också komma. Ska bli skoj. vi ska inte göra något speciellt. Bara umgås. Sola om det är fint väder =) Idag har ju vädret vart lite halvkasst. Får hoppas på mer sol imorgon!

Min kanin beter sig som en apa! helt crazy är den. Ska hoppa upp i alla bokhyllor, och hon hoppar jäkligt högt! Sen ska hon upp på alla konstiga ställen där hon sen inte kommer ner ifrån. Nyss när jag satt och städade hennes bur så hoppade hon upp på min rygg, sen klättrade hon vidare till axeln och satt där och tittade på när jag städade :P Men hon är ändå världens sötaste fast hon är knasig ;)

Nej nu ska jag titta på några avsnitt av Desperate Housewives, sen ska jag sova. Ska ju upp ganska tidigt imorgon. Plus att jag måste upp ännu tidigare för jag har lovat att klippa mammi.

Har alla haft en bra dag?  Det har iaf jag haft!  :) Puss godnatt!


                        Sötaste Oliver (olivia nu, måste vänja mig!)

Myggbett!

GAAAH, jag blir gaaaaaaaalen på alla myggbett på mina ben! Fick flera stycken i fredags när vi satt ute och grillade! UUUH, jag hatar myggbett :(

Jag vaknade vid elva idag. Skönt :) Snart ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning, sen kommer Lisette (min kusin) hit, så ska jag klippa henne.  Senare idag kommer Nattis hit också. Får se vad vi hittar på, troligtvis senare ikväll så ska vi träffa Mimmi också =)

Det blir nog inget stall idag för min del. Emilie är och kollar på en hundvalp nu, så hon lär ju va borta ett tag, sen kommer ju Lisette och Nattis hit. Så jag kommer nog inte hinna. Menmen. Får ta det en annan dag :)

Någon dag nu i veckan ska jag, Sandra & Sarah åka in till stan och ha en mysdag. Sitta ute i solen (förhoppningsvis) och fika hela dagen :) Sen på fredag kommer nog Sandra och Sarah till Hallsta, så ska vi rida på dagen först och sen ska vi nog festa lite hemma hos systeryster. Treevligt :)

Nej nu måste jag skynda mig och duscha. Vi hörs senare! Byebye


                      Knäppa Men söta, Sandra och Sarah ;D


Sötaste bebisen!

Hej :)

Idag cyklade jag och Emilie till stallet (som vi alltid gör nu för tiden) :D. Sandra och Jossan var också där. Så vi red en sväng allihopa :) Jag red barbacka, så jag kommer ha extrem träningsverk imorgon! Nu ikväll har jag vart med Mimmi, Raffe, Nattis och Tessan. Och Mimmi och Raffes lilla bebis Tindra! Guuud så söt hon var! Jag blev tookkär i henne :D
Jag kom iaf precis hem. Nu ska jag lägga mig och kolla på film. Imorgon på förmiddagen ska jag och Emilie cykla till stallet igen :)

Hoppas alla har haft en bra dag! :) Puss Godnatt

Sol, vind & vatten!

Jag orkade inte skriva igår kväll, jag mådde inget vidare! uuh...
I fredags så åkte jag med 13:20 bussen till Sarah. Vid ununge så hoppade Sandra på bussen också, hon skulle också till Sarah :) vi var där vid kvart över två. Då satte vi oss ute i solen och drack gott vin :) vid fem ungefär så började vi grilla. Mums! Sarahs halvbror Tom och Sandras kille Simon, kom dit då också :).  Vi hade jättetrevligt och skoj hela kvällen.

På lördagen så vaknade jag och Sarah vid åtta :P Jag mådde väldigt dåligt då kan jag lova! vi tog hennes 2 hundar och gick ut på en långpromenad, det var jätteskönt. Solen sken och det kändes som sommar! Vi gick nästan en mil :) När vi kom tillbaka så åt vi lite frukost/lunch ute i solen! Då hade även Johan vaknat :) jag mådde som sagt illa så jag klarade inte av att sätta mig på en buss, så jag stannade kvar där till halv fyra ungefär. Då kom min snälla pappa och hämtade mig :) Vi låg ute och solade i bara bikini hela dagen igår. Det var helt galet varmt! men igår kväll var jag väldigt rödbränd :P fast idag är jag inte röd längre, lite brun är jag faktist ;D.

Igår när jag hade kommit hem så hade mamma och pappa lagat påskmat. Muuuuuuuums! Jag älskar påskmat :D Emilie och Rickard kom också hit och åt :) tyvärr så kunde jag inte vara så social med dom, när jag hade ätit så gick jag upp och la mig och kollade på film och sov :P

Idag mår jag i alla fall bra! det är fint väder och jag har sovit jättebra i natt. Snart ska jag och Emilie cykla till stallet :)

skriver mer ikväll. Pusshej

Grillparty!

Vilken härlig morgon! Solen skiner och det är jättevarmt.
Jag gick upp vid halv nio i morse, då gick jag och mamma ut med Mysan på en långpromenad. Var ute i ca en timme och en kvart :) Och Idag fyller Mysan 6 år! Grattis till henne :D Kom hem för en stund sen, käkade frukost. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och börja fixa mig. 13:20 går min buss till Sarah. Fick precis ett sms från henne där det stod: "Nananna Vilken härlig dag!", (pripps blå reklamen) ;P så idag blir det grillparty!  det ska bli såå kul och mysigt :)

Skriver imorgon när jag har kommit hem igen. Ha en bra dag i detta härliga vårväder :D!

Kram 

Tråkigt, tråkigt, trååååkigt!

Hej hopp gummi snopp :D

Idag har jag haft så extremt sjukt jäkla tråkigt så det är inte klokt! Jag måste ha lätt adhd eller nåt, jag blir uttråkad på en sekund :P Jag har ju skrivit tidigare idag vad min morgon bestod av. Promenader och städande. Tillslut hade jag så jävla tråkigt så då ringde jag till min pappi och frågade när han kom hem, för jag ville övningsköra. och det gick han med på :) så när han kom hem så åkte vi iväg med en gång. Jag har bara övningskört 3 gånger, men det har gått så bra, så idag fick jag köra hela vägen hem :O! HAHA sug på den du Emilie, du va tvungen att öva 10 gånger innan du fick köra hem! ;D Det gick iaf jättebra. Jag var lite nervös i början när jag mötte bilar, men det gick superbra! riktigt roligt var det. Mycket roligare än att bara stå och öva på att starta i en uppförsbacke hela tiden :P

Det blev ändrade planer idag. Släkten kommer inte till oss, utan vi ska åka allihopa till mormor istället och äta där :) Senare ikväll när jag har vart hos mormor en stund så ska min kusin  komma hem till mig så ska jag bleka mera slingor på henne. Och efter det så kommer troligtvis Emma och Tessan till mig. Ska bli såå kul!! :)

Imorgon ska jag åka med 13:20 bussen till Rimbo. Ska till Johan och Sarah :) Vi ska grilla (om vädret tillåter) och partaa lite, vet inte än hur många det är som kommer, men inte alltför många tror jag, ska bli mysigt =) Jag kommer sova kvar där. så då kommer det bli dåligt med uppdatering. Men jag kommer nog hem på lördag kväll igen. 

Nu ska vi åka till mormor. Jag kommer nog skriva ikväll igen! hörs då! ha det bra allihopa :)  Pusshej


Emma, Tessan & Jag i somras ;D (ursäkta att jag ser helt galen ut, men så kan det bli ibland ;D, right?) haha
 

2 långpromenader :)

Hallo!

I morse kunde jag inte sova alls, så jag gick upp vid kvart i nio, klädde på mig och gick ut på en långpromenad med Mysan. När vi kom hem igen så åt jag frukost sen så städade jag hela nedre våningen, eftersom vi får gäster ikväll. Så nu blir mamma glad när hon kommer hem och ser att det är städat, så hon inte behöver göra det. Utan hon kan börja med maten på en gång :D
 När jag var klar så var både jag och Mysan rejält less på allt städande (speciellt Mysan, som va tvungen att flytta på sig hela tiden när jag skulle damsuga och torka golv), så då gick vi ut på en till långpromenad. Men den här gången så hade det börja spöregna ute. Men det var bara att ta paraply och gå ut ändå. Riktigt skönt att redan ha gått två promenader, man piggnar verkligen till :)
När vi kom hem från den regninga promenaden så tänkte jag att jag skulle försöka klippa klorna på Mysan (vilket är inprincip omöjligt, hon är en stor labrador, som är livrädd för att klippa klorna, så det är skitsvårt, vi brukar få hjälpas åt både mamma, pappa och jag) men jag skulle försöka iaf. Och första tassen gick hur bra som helst! hon bara satt där snällt och höll fram sin tass. Men när jag skulle börja på den andra så gick det inte längre. Hon började hoppar runt och va helt galen, och när jag också blev galen och försökte hålla fast henne så trodde hon att jag busade med henne, så då blev hon ännu värre. Då var det bara att ge upp :P Men en tass blev klippt iaf ;)

Jag färgade mina ögonbryn nyss också :) men nu är jag extremt uttråkad. Dom flesta går ju i skolan idag, och Emilie o mamma jobbar. Så jag är ensam hemma och har AStråkigt! Ska iaf hoppa in i duschen nu, sen ska jag nog lägga mig och kolla på tv en stund.

Jag skriver mer ikväll :) Pusshej så länge.

                            Världens sötaste Mysan <3 :)


:/

Mötte mitt ex nyss. Har inte sett honom sen vi gjorde slut i December! :/ det var så mörkt ute så först såg jag inte ens att det var han. Men när han sa hej så hörde jag direkt att det var R. Jag måste ha låtit väldigt chockad jag när sa hej tillbaka.  Usch så starka känslor man kan ha för en människa! Orkar inte skriva mer ikväll. God natt.

I will always love you


PÅSKLOV!

Weeeii, nu har jag påsklov! :D

Har jobbat idag, hade ju ingen kund inbokad, men det droppade in en herre som jag fick klippa :) sen kom Emilie dit också så fixade vi till hennes slingor lite, så nu är hon fin. Nästan precis när jag skulle gå till bussen så kom det in 2 barnfamiljer som ville att jag skulle klippa alla. Så typiskt att dom skulle komma just då, när jag inte hann :/ menmen.
Imorgon ska dom ha stängt så jag har påsklov redan nu, och hela nästa vecka. Underbart! :)

Nu sitter jag hemma hos Emilie, men varken hon eller Rickard är hemma. Dom jobbar. Fast Emilie borde komma om en timme eller nåt :) Då ska vi äta lite middag sen ska vi cykla till stallet. och om vi orkar så ska  vi också ut o springa ikväll och gymma lite :) härligt!

Imorgon på eftermiddagen kommer min mormor, moster, hennes man, mina 3 kusiner, Emilie & Rickard hem till oss, så ska vi äta påskmiddag :) myspys. Sen på kvällen kommer troligtvis Emma och Tessan till mig :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv och vänta på att Emilie kommer hem.  Puss, Tjineling!


Hahaha va bara tvungen att lägga ut den här snygga bilden från i februari när vi var i Åre. Jag och Emilie på väg hem från krogen i snöstorm. Nyktert ;D haha

Blondie! ;D

God kväll :)

Det blev ingen springtur för mig och Emilie. Men vi satt inte och latade oss för det, utan vi gick på en låångpromenad med mamma och Mysan istället :) när vi kom hem igen så blekte jag ännu en gång lite mer slingor i emilies hår :P eller nu så blekete jag bara i hennes lugg eftersom den var lite mörkare än resten av håret. Och så färgade vi min utväxt :)
 
Nu har jag precis kollat på Navy CIS, det är alltid lika spännande! Snart ska jag gå och lägga mig och kolla på film o försöka sova så jag är pigg imorgon :)

Natt natti


Ut och springa!

Kom hem från praktien nyss. Blev en lite kortare dag än vad det var planerat. Fick sluta tidigare, för Emelie (inte min syster, utan en tjej som jobbar på min praktik) hade sin sista kund vid 4, och då går det ingen buss hem för mig, utan den går vid halv sex. Men mamma och Ansi var i Norrtälje idag så dom åkte förbi Älmsta på vägen hem och plockade upp mig också. Jag hade som sagt två kunder idag, en färgkund och en klippkund. Båda gick jättebra :) Imorgon har jag faktist ingen kund inbokad, trist! men det brukar nästan alltid droppa in någon som vill komma till mig, så det blir nog bra ändå :)  

Nu ska jag gå och städa åt Olli (min kanin som jag inte kan kalla Oliver längre eftersom jag inte vet om det är en kille eller tjej) :P Sen kommer Emilie hit, då ska vi ut och springa och sen gymma i vårat hemmagym :) härligt!

Mitt lov börjar troligvis redan på torsdag, för min praktik ska nog ha stängt då. Men det är inget bestämt än. Men troligtvis så blir det så. Så jäkla skönt det ska bli med lov! på fredag ska jag nog åka till Sarah och va där hela dagen. Fika och sola o bara ha det mysigt. Och så ska hon troligtvis klippa mig. (förlåt Frida, jag kommer till dig nästa gång!) :D

Igår var jag ju med Emma. Det var jättekul att träffa henne. Har inte gjort det sen sportlovet!! Fybubblan, så lång tid får det inte gå innan man träffar sina vänner! Måste skärpa mig! Vi hade iaf jättekul, vi hade maaassor att prata om eftersom vi inte träffats på så länge. Så vi satt och pratade OAVBRUTET i flera timmar. Supermysigt :)
Ska troligtvis träffa Emma på torsdag kväll igen. Och kanske Tessan också, som kommer hem från Lycksele då! (Tessan är en av mina bästa vänner, som flyttade till Lycksele för snart två år sen) Ska bli så jävla kul att få träffa henne!! :) Saknar henne massor!

Nej nu måste jag städa åt min "tvåkönade" kanin, sen är det bara att byta om till joggingkläder och röra på fläsket! Skriver nog ikväll igen :) Byebye!


Solen skiner!

Solen skiner idag igen! det är så himla underbart! tänk att man kan bli på så bra humör av att solen tittar fram :)

Idag har jag vart på skolans salong i Rimbo. Dagen gick väldigt fort, jag hade en kund efter lunch, vilket gick strålande :) Sen jobbade vi praktiskt och så skyltade vi även om i fönstret till lite påskgrejer.

Ikväll skulle egentligen jag och Emilie ha sprungit spåret men vi bestämde oss för att göra det imorgon istället. Så snart ska jag träffa min underbara vän Emma. Det var helt galet länge sen jag träffade henne. Så det ska bli skitkul :) Vi ska cykla och möta varandra och sitta ute i den härliga solen och prata massa skit. ;)

Imorgon har jag praktik. Har 2 kunder inbokade iaf. :) Jag jobbar till halv sex och när jag har kommit hem så ska jag som sagt ut och springa med systerYster. På onsdag ska jag kanske till Sarahs praktik, så ska hon få klippa mig. Det behövs verkligen :P

Nu är det bara 3 dagar kvar till PÅSKLOV! :D wihooo!

Jag skriver mer ikväll om jag hinner.  Puss och kram och nyp i stjärten ;D


                   Gammal bild på Emma och mig :)

Åh vad härligt det är att träna!

Hej!

I morse så va jag, Emilie & Sandra i stallet. Dom gick med våra småhästar och jag red barbacka på Vickan. Jag kan lova att det kändes i jumskarna efter hoppningen igår!! När jag kom hem igen så storstädade jag övervåningen, det var väldigt behövligt :p Sen när jag och Emilie skulle fixa Olivers (min kanin) nya bur så upptäckte vi att Oliver är en OLIVIA! hahaha. Vi har haft honom/henne? i ett år snart och vi har hela tiden trott att det var en kille eftersom dom sa det när vi köpte kaninen. Men idag såg vi att Oliver inte hade allt som killar ska ha :P så troligtvis är det en liten tjejkanin jag har :D Men för mig spelar det ingen roll. Olli är ändå den sötaste som finns :)

När jag hade städat klart så åkte jag med Nattis och Jennifer upp till stallet en sväng igen, va där en lite stund bara. Sen när jag kom hem så gick jag och Emilie ut med Mysan på en långpromenad! Vi stannade vid IP och joggade lite där också. Väldigt skönt! och väldigt behövligt. Fan syrran, Beach 2009 here we come! ;D

Nu ska jag titta lite på tv och äta Banan och dricka te :) mums! Imorgon ska vi va i Rimbo i skolans salong hela dagen och ta kunder, som alltid :)

Hoppas alla har haft en trevlig helg, det har verkligen jag haft! Ni får gärna lämna en kommentar så jag vet vilka som läser min blogg :)

Kram!

En riktig snyftfilm!

God morgon alla glada! :)

Igår kväll kollade jag som sagt på "vid din sida", och shit vad jag grät! Jag mindes att den va sorglig, men inte såhär sorglig! jag grät och grät nästan hela filmen! Men den är otroligt bra ändå, även om den är sorglig. Jag somnade vid tolv när filmen var slut. Och jag vaknade vid halv elva. Jag har sovit som en kung inatt. Jätteskönt!

Snart kommer Emilie hit, då ska vi cykla till stallet igen! jag har sjukt mycket träningsverk efter ridningen igår. Men det är bara att hoppa upp på cykeln o kämpa på. Snart är det bikinisäsong, och jag vill fan inte bada i vassen! ;)

Skriver mer senare idag! Byebye

Robinson!

Mums, nu har jag ätit en supergod middag! Grillat är nog det bästa som finns :) det blev inget kubbspel, det var alldeles för blött i marken fortfarande. Men vi hade jättemysigt i alla fall, det var mamma, pappa, jag, Emilie, Rickard och mormor. :) när vi hade ätit klart så satt vi i nån timme och bara pratade gamla minnen och hade trevligt. Vid åtta ville mormor hem så då körde jag och Emilie hem henne, och så köpte vi snus, eftersom både Emilies och mitt var slut!  Nu sitter dom andra nere och kollar på Robinson, fast just nu är det reklam så då passade jag på att skriva lite här. Ska ner dit strax och fortsätta kolla med dom. Efter Robinson börjar "vid din sida", det var skitlänge sen jag såg den filmen, så ska ta och titta på den sen. Det är första helgen på flera månader som jag bara är hemma och tar det lugnt. Och jag måste erkänna att det faktist är extremt skönt! jag behövde nog det. Behövde vila lite :P

Nu ska jag kolla på Robinson igen! Ha en bra kväll :) Kram

Grilla!

Hej!

Kom precis hem från stallet. Har vart där i 5 timmar! och det har vart som ett riktigt träningspass!
Vi har nog gått över en mil, plus att vi släpade på stora grenar och träd, för att vi skulle göra naturhinder i skogen. När vi hade fixat det så gick vi tillbaka till stallet och åt macka ute i solen. Sen red vi iväg till skogen där vi hade satt upp hinder. Och det var helt sjukt roligt! jag har inte hoppat på jättelänge, så jag var lite nervös men det gick så himla bra! det är så jäkla kul! men vilken träningsverk jag kommer ha imorgon!!

Nu ska jag ta en lång skön dusch, sen kommer Emilie och Rickard hit, vi ska grilla och spela kubb :D mysigt! jag älskar våren!
jag skriver troligtvis ikväll igen :)

Kram!


Äntligen vår!

God morgon!

Idag va jag tvungen att gå upp klockan nio! usch, kändes inte bra att gå upp så tidigt på en lördag. Men jag, Emilie, Jennifer och Nattis ska till stallet om 10 minuter. Vi har med oss lunch och ska va där hela dagen. Mysigt :) Vi ska ut i skogen med hästarna och bygga naturhinder. Det ska bli kul!

Jag blir så glad när jag tittar ut genom mitt fönster. Solen skiner, himlen är blå, och min granne går ute i bara t-shirt! Äntligen är våren här!

Nu måste jag gå och byta om så att jag är klar när syrran kommer :) Jag skriver mer sen när jag kommer hem.

Ha en härlig dag i solen allihopa! :D Kram.

Lång cykeltur!

Idag fick vi sluta skolan vid ett istället för två. Skönt! har vart en väldigt lugn och skön dag. Plus att jag och Sarah har ringt runt till lite folk och äntligen har vi fått ett positivt svar! :D Jag kan tyvärr inte skriva vad som har hänt än, ifall det skiter sig. Men just nu ser det väldigt bra ut! =D

Direkt efter skolan så gick jag hem och mötte upp Emilie, sen cyklade vi till stallet, idag igen. Så både igår och idag har vi cyklat en mil! väldigt skönt. Men kommer ha en jäkla träningsverk i benen imorgon, och då ska jag rida hela dagen! på söndag kommer jag nog inte ens komma upp ur sängen ;P

Nu ska jag ut och övningsköra med papi, sen ska jag storstäda och efter det ska jag och Emilie kolla på film :)

Skriver kanske ikväll om jag hinner, annars får ni ha en trevlig kväll allihopa =)


Träningsvärk!

Hej!
Idag jobbade jag bara från tio till två, men jag hade två kunder iaf. Båda två gick riktigt bra :) När jag slutade så gick jag till Emilie med en gång sen gjorde vi sällskap hem till mig. Vi blekte lite mer slingor i hennes hår. Nu är det jättefint =) Efter det så cyklade vi till stallet. Vi cyklade sammanlagt en mil! kommer ha jävligt ont i rumpa och lår imorgon ;P

Imorgon har jag skola, går från åtta till två. När jag slutar ska Emilie komma till skolan så ska vi gå till stallet. Men nu ska jag kolla på tv och sen sova så jag är pigg imorgon! :)

Kram


Världens bästa syster och söta Vickan :)

Nationella provet!

Hello!

Idag hade jag som sagt andra delen av nationella provet i Svenska B. Jag hoppas det gick bra, det kändes helt okej. När jag och mina underbara klasskompisar var klara så hade vi inget att göra, så vi satte oss ute i vårsolen och ringde och lurade folk, det är ju första april idag ;D väldigt kul va de :P vid ett så gick jag hem och dom gick till bussen.
Nu ska jag nog lägga mig och vila en stund, sen ska jag klippa mammas kompis.
Och ikväll ska jag nog övningsköra :)


Lite bilder från sexpartyt hos Sarah i helgen!

Jag och sarah

Jag och Sarah :)


Ted :P



Ted och Johan ;)



Jag och Ullis, haha



Tjejen som var där och visade och sålde allt skojjigt



Ullis, jag och Sandra ;D

'

Sandra och Sarah ;P haha



=)

RSS 2.0