Ont i ryggen!

Tjaba, tjena!

I morse åkte jag med 09:25 bussen till praktiken som alltid, det tar c.a en halv timme dit så jag var framme vid tio. Klockan elva kom min första kund, jag klippte henne och sen hann jag slänga i mig lite lunch, sen kom Vicktoria. :)
Jag tog bort alla limrester hon hade kvar efter sin hårförlängning och sen blekte vi massor av slingor på henne. Dom blev lite gula först eftersom hon va rätt mörkhårig, men jag la i en nyansering och då blev dom jättefina och ljusa! Det blev jättefint! Men nu har jag ont i ryggen. Brukar få det ibland när jag har jobbat en hel dag. Jag står knasigt när jag arbetar. Måste skärpa mig! Vill ju inte ha ryggproblem redan innan jag gått ut skolan, det skulle inte va så kul.

Jag var iaf hemma vid kvart över sex idag, då åt jag middag och kollade på unga mödrar, som alltid är lika bra ;)  efter det så kom Emilie och hämtade upp mig så åkte vi till stallet och gick en sväng med våra småhästar, kom hem för en stund sen. Nu ska jag kolla på Desperate housewives! sen ska jag sova så jag är pigg imorgon, har nämligen det andra Nationella provet i Svenska B. Får hoppas att det går lika bra som det första provet gjorde! :D

Ha en bra kväll allihopa!

Kramar


Övningsköra!

Tjaba!
Har vart på salongen i Rimbo hela dagen. Jag missade bussen vid 15:00, så jag gick hem till Sarah en stund och tog 16:00 bussen istället :) Nu har jag precis ätit middag, mamma jobbar så pappa lagade maten, det blev pasta och köttfärs. Det känns lite typiskt pappor :P Men det var gott iaf, är proppmätt! Nu ska jag vila magen en stund och titta på unga mödrar, (någon mer än jag och Emilie som fäljer det)? ;)
Lite senare ska jag och pappa ut och övningsköra lite :) Jag och Sarah ska gå intensivkursen första veckan i juni :D

Imorgon har jag praktik, jag har det tisdagar, onsdagar och torsdagar. På måndagar är jag i Rimbo på en salong som skolan äger, där är vi med en frisörlärare. Och på fredagar läser jag kärnämnen i skolan. Men iaf, imorgon så har jag först en klippkund vid 11, och efter det ska Victoria (en tjej som går frisör i ettan) komma till min praktik så ska jag bleka slingor på henne :) Har haft massa slingor dom sista veckorna, verkar som om alla vill bli ljusare nu när våren närmar sig! :) Hoppas bara att jag kan klippa nu när mitt finger är skadat, det är fortfarande svullet, men inte lika som förut. Nu kan jag hålla i saxen iaf!

Nu ska jag kolla på tv en stund, sen blir de ut o köra lite. Skriver troligtvis ikväll igen och säger hur det gick :)

Kram


God morgon!

Fy satan så trött jag är! vaknade nyss. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen äta frulle. Skulle mycket hellre ligga kvar i sängen o sova hela dagen, men det kan jag ju inte göra.  Idag ska jag till skolans salong. Slutar vid tre, så jag är hemma vid fyra. Då ska förhoppningsvis jag och Emilie cykla till stallet :)
Men nu måste jag skynda mig så jag inte missar bussen!

Kram

Lyckad kväll!

Hej bloggen!

Igår åkte jag ju som sagt till Sarah och Johan, dom skulle ha sexparty! Jag kom fram till dom vid 2 ungefär, då va Sandra och Simon redan där :) vi fixade oss och hade trevligt, sen gick vi ut och åt pizza ;P vid sex, halv sju så kom de lite mer folk. Och vid sju så kom hon som sålde allt skojigt :) Hon var där i ca en timme. Det var jättekul! Hon ska komma till mig någon gång innan sommaren så ska jag ha sexparty då.  Så skulle någon vilja komma så hör gärna av er =)
Vi hade skitkul hela kvällen och natten igår. Somnade inte förrän sex i morse!
Mådde inte speciellt bra när jag vaknade. Uuh! Sandra mådde inte heller så bra, så vi tog en promenad medans alla andra fortfarande sov. Emilie och Rickard kom och hämtade mig vid tolv typ. Jag somnade med en gång i bilen :P Somnade även med en gång när jag kom hem. Vaknade faktist för en timme sen. Hoppas jag kan somna ikväll nu när jag har sovit hela dagen!

Imorgon ska jag till skolans salong i Rimbo. Nu ska jag bädda ner mig i sängen framför en bra film! :)

Kram

Sexparty ikväll!

Halloj!

Mamma ringde och väckte mig nyss, jag måste ut och gå med våran hund Mysan. . och jag som är så
jäkla trött! men jag piggnar nog till av en promenad..
Igår va jag hemma hos Nattis en sväng och fixade hennes make up, hon skulle på fest. Det va skooj :)
Efter det gick jag hem och kollade på Lets Danc´e. OCH MAGNUS VANN! yeeey! Det var riktigt bra, jag höll
på honom!

Mamma slutar vid 13:00 idag, då ska hon köra mig till Rimbo, där min underbara vän Sarah bor. Hon ska nämligen ha
Sexparty ikväll! Det ska bli galet roligt! kommer bli mycket nytt folk också, vilket alltid är kul :)
Jag, sandra och Simon (sandras pojkvän) ska till Sarah och Johan tidigare än alla andra. Vi ska nämligen bleka slingor på Sandra, och sen ska jag kanske klippa henne kort! men hon har inte bestämt sig riktigt än, så vi får se hur de blir ;)
Sen ska vi beställa mat och börja förfesta lite, och sen senare på kvällen kommer allt folk och hon som ska sälja alla roliga saker ;D

Nej,nu måste jag ut med MysanPysan! Jag skriver mer innan jag åker om jag hinner :) annars får ni ha en trevlig helg!
Kraam

Blåmärke!

 
Så här ser mitt blåmärke ut nu! Det börjar bli mindre och ljusare. För några dagar sen var det Mörkblått, nästan svart!! Det gör ont som tusan iaf!


Skolan.

Hej!
Sitter i skolan nu. Alla fick sluta tidigare, men jag och Sandra är kvar. Hon har utvecklingsamtal klockan två så jag är snäll och väntar här med henne så hon slipper vara ensam :) Idag har vi inte gjort så mycket, vi har haft  Engelska och sen pratade vi mest om Nationella proven som vi har nästa vecka på onsdag. På förra Nationella så fick jag MVG :D WOHO! hoppas det går lika bra den här gången :)
Nu ska jag och Sandra planera lite för morgondagen. Då ska vi hem  till Sarah på  sexparty :D skriver mer om det  senare idag!
vid två ska jag gå hem till Emilie, vi ska åka  och handla åt mormor (hon har halkat och brutit foten, så hon  kan  inte gå och handla själv) och efter det ska vi cykla till stallet :)
hörs senare!

Kram


Långpromenad!

Hej igen!
Kom precis hem. Jag har vart ute på en låångpromenad med Mamma, Emilie och våran hund Mysan.
Det va jätteskönt att promenera, det är några minusgrader ute men jag hade mössa och halsduk så jag frös inte ;D

Imorgon ska jag till skolan. Ska bli kul o träffa alla klasskompisar :) Vi är bara 6 stycken i min klass, så vi är jättetajta och bra vänner allihopa! Jag slutar klockan två imorgon, då ska jag hem och byta om sen ska jag och Emilie cykla till stallet, (ca 5 km) :)

Nej nu måste jag plugga! Ha det så bra :)

Kram

Halloj!

Jag vaknade av ett ganska tråkigt sms imorse. Men tänker inte ta upp vad som stod här.
Vid halv tio åkte jag och Emilie till min praktik i Älmsta. Jag gjorde blekte slingor på henne :) Blev jättefint!
Sen fixade vi håret på varandra och efter det så åkte vi hem. Blev en ganska kort dag idag, men kul har
vi haft!
Vi åkte hem till Emilie och åt lunch och sen åkte vi upp till stallet. Sandra kom också dit. Vi var inte där så länge, det var så jäkla kallt. Så jag kom hem för en stund sen, nu ska jag äta middag och sen ska jag plugga.. Trist! men det måste göras.

skriver kanske ikväll igen om jag hinner :) 

Kram 


 Söta Vickan!

Hej bloggen!

Har jobbat hela dagen idag också. Fast jag kan ju inte direkt göra mycket nu när mitt finger inte har läkt ännu :/
Men imorgon ska Emilie (min syster) åka med mig till praktiken, så ska jag bleka slingor på henne :) skönt att åka bil in och slippa åka buss! Nu ska jag titta på "du är vad du äter" ;P

Byebye

Trötter...

Har jobbat hela dagen. Hade en kund inbokad men eftersom jag var väldigt klantig i helgen och ramlade i en betongtrappa och skadade höger ringfinger så kunde jag inte klippa kunden, handen är inlindad i bandage, men som tur så bröt jag inget men det är rejält stukat eller om jag har riktig otur så är de sprickor till o med :/ . Men jag slingade henne iaf och det blev jättebra!
Mitt finger är inte lika svullet längre men de är fortfarande blått. Och det gör sjukt ont! sen har jag ett gigantiskt mörklila/blått blåmärke på höger skinka. Helt sjukt. Menmen så kan det gå :P

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, är så himla trött. Ska kolla på desperate housewives och sen sova :)

Kram                              
   En bild på mig för dom som inte vet vem jag är ;)

:)

Jaha, nu har jag också skaffat en blogg. Lite efter alla andra ;)
Min kära syster blir nog nöjd, hon har tjatat väldigt länge på att jag
ska fixa en blogg :)

Kanske ska skriva lite om mig själv.
Jag heter Linn och är 17 år. Blir 18 år i sommar.
Jag går andra året på gymnasiet, jag utbildar mig till
frisör. Jag går på häverögymnasiet, det är lite annurlunda
mot vanliga gymnasium. Jag går som lärling, så jag jobbar
på en salong 3 dagar i veckan. Vilket är superkul! :)
På fritiden är jag mest med mina vänner, pluggar och
är med min syster uppe i vårat stall, där vi (eller min syster) har
3 hästar. Nu vet ni lite mer om mig ;)

nu ska jag kolla på tv och sen sova, är väldigt trött, och imorgon ska jag upp och jobba!
ha det bra! kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0